Ons verhaal

Felix: betekent ‘gelukkig’ en ‘fortuinlijk’ in het Latijn, maakt Felix Drinks: Een ode aan geluk en welvaart
Geschiedenis van
Felix Gin
Felix: betekent 'gelukkig' en 'fortuinlijk' in het Latijn, maakt Felix Drinks: Een ode aan geluk en welvaart

Felix Gin is ontstaan in 2016 uit een passie voor hoogwaardige dranken gemaakt van grondstoffen en een toewijding aan duurzaamheid. Ons TOP product, Felix Gin, is een Belgische gin afkomstig uit Hoeilaart, België. De gin is vernoemd naar Felix Sohie, de grondlegger van de druiventeelt onder glas. Zijn manier van druiven telen gaf de regio zijn naam ‘Druivenstreek‘. Felix Gin is dan ook 100% een product van de Druivenstreek en wordt geproduceerd met grondstoffen, wat een unieke en natuurlijke manier is om gin te produceren. Dit proces is anders dan veel gin-merken die industriële alcohol gebruiken. Felix Gin staat bekend om zijn originaliteit, zeldzaamheid en regionale karakter en wordt in kleine batches geproduceerd om kwaliteit en consistentie te garanderen. Distilleren doen we wel niet zelf, hiervoor hebben we al jaren een geweldige partner gevonden in De Corte Distillery. Manu zijn filosofie om te werken met natuurlijke grondstoffen past perfect in de onze! 

Felix Gin was de eerste spirit drink die het mogelijk maakte om te worden wat Felix Drinks vandaag de dag is. We zijn trots op onze roots en het unieke karakter van onze gin, dat de rijke geschiedenis en tradities van de Druivenstreek weerspiegelt.

Onze missie en waarden

Bij Felix Drinks is onze missie om hoogwaardige dranken te leveren die zijn gemaakt van grondstoffen en 100% een product zijn van de Druivenstreek. We zijn toegewijd aan duurzaamheid, kwaliteit en klanttevredenheid. We geloven dat onze producten niet alleen lekker moeten smaken, maar ook gemaakt moeten worden met de hoogste kwaliteit ingrediënten en productiemethoden.

Geïnspireerd door de groeiende trend van niet-alcoholische dranken en de wens naar gezondere, meer duurzame opties. We geloven dat iedereen moet kunnen genieten van een heerlijke drank, of dat nu met of zonder alcohol is. Daarom zijn we voortdurend op zoek naar manieren om te innoveren en heerlijke niet-alcoholische opties te creëren die net zo bevredigend zijn als hun alcoholische tegenhangers.

Of je nu een gin-liefhebber bent of op zoek bent naar een niet-alcoholisch alternatief, we nodigen je uit om Felix Drinks te proberen en het unieke karakter en de kwaliteit van onze producten te ervaren.

Volg ons

Winkelwagen