Levering en verzending

Deze website is eigendom van Felix Drinks (Mucavel) (hierna “Felix Drinks” of de “Onderneming”).

Contactgegevens:

Felix Drinks
Mucavel
Jezus-Eiksesteenweg 47
1560 Hoeilaart

E-mail: info@felixdrinks.be
Ondernemingsnummer: BE0715702721

Levering en verzending

 1. Alle producten worden geleverd op het door u opgegeven adres. Zorg ervoor dat uw stad, land en postcode correct zijn vooraleer u een product gaat bestellen.

 2. U zal uw bestelling 10-15 werkdagen na betaling, ontvangen. Deze levertijd omvat dus geen zaterdag, zondag of feestdag.

 3. De verzendkosten bedragen 8 euro in België.

 4. Het risico op verlies en/of beschadiging van de producten zal worden gewaarborgd door Felix Drinks tot het moment van aflevering van het product aan de koper.

 5. Felix Drinks is niet verantwoordelijk voor schade veroorzaakt door een vertraagde levering of niet-levering door onze verzender. In dit geval is onze verantwoordelijkheid beperkt.

 6. Alle bestellingen worden geleverd van maandag tot vrijdag.

Door de huidige mondiale situatie kunnen zich leveringsvertragingen voordoen, wij vragen daarom ook uw begrip. 

Retourneren

 1. Gedurende 14 dagen na levering heb je het recht om te beslissen of je de goederen wil houden of niet. Je kan de gekochte producten niet terugzenden zonder geldende en duidelijke reden. Je draagt de verzendingskosten voor het terugzenden van het product.

 2. Alle producten moeten worden teruggezonden in een ongewassen, ongebruikte, ongedragen en ongewijzigde toestand. Je bent verantwoordelijk voor een veilige en stevige verpakking zodat de bestelling onbeschadigd aankomt op zijn bestemming.

 3. We kunnen terugbetaling weigeren zolang we de producten niet hebben ontvangen. Wij betalen geen rechten, belastingen of verzendkosten terug.

 4. Gedurende twee dagen na levering heb je het recht om de producten terug te zenden indien er een kwaliteitsprobleem wordt opgemerkt.

 5. Om na te gaan of je in aanmerking komt voor een terugbetaling van jouw producten, stuur je een mail naar info@felixdrinks.com

Prijs

 1. Elk product is inclusief belasting

 2. De prijzen van de aangeboden producten en / of diensten worden niet verhoogd gedurende de in het aanbod vermelde geldigheidsduur, onder voorbehoud van prijswijzigingen als gevolg van veranderingen in btw-tarieven.

 3. De klant is gebonden aan de prijs die hij / zij accepteerde tijdens de laatste stap van het bestelproces en welke Felix Drinks heeft bevestigd in de bevestigingsmail. Kennelijke fouten in de prijszetting door Felix Drinks kan door Felix Drinks ten alleen tijde worden gecorrigeerd, ook na het sluiten van het contract.

Klachten en geschillen

 1. We hopen dat al onze klanten altijd 100% tevreden zijn. Mocht u desalniettemin klachten hebben over onze diensten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@felixdrinks.com.

 2. We zullen ons uiterste best doen om jouw klacht binnen de 3 dagen af te handelen.

 3. Alle overeenkomsten afgesloten met Felix Drinks zijn onderworpen aan de Belgische wetgeving, ongeacht de woonplaats van de klant. Elk geschil valt onder de exclusieve bevoegdheid van de Belgische rechtbanken. Wanneer een geschil als gevolg van internationaal recht echter aan een andere wet is onderworpen, wordt eerst verwezen naar de Belgische wet betreffende marktpraktijken en consumentenbescherming.

Winkelwagen